0411-672613 / 06-46862042   |    Showtuin: Mijlstraat 102 | 5281 RL Boxtel
Gratis staal aanvragen
Zijtuin met kunstgras in Boxtel
  • Zijtuin met kunstgras in Boxtel
  • Zijtuin met kunstgras in Boxtel
  • Zijtuin met kunstgras in Boxtel

 

Zijtuin met kunstgras in Boxtel

In Boxtel heeft Oxalis Opvallend Groen deze kindvriendelijke en onderhoudsvrije tuin aangelegd. Er is gebruik gemaakt van verschillende materialen waaronder kunstgras van EasyLawn. De combinatie met de trampoline maakt dit gazon tot een zorgeloos geheel. Oxalis is een allround hoveniersbedrijf met specialisatie in (natuurlijke) zwemvijvers en zwembaden, wij zijn werkzaam in onder andere Den Bosch, Vugt, Tilburg, Best, Eindhoven en Boxtel.

 

 

Kunstgras: Dé oplossing!

Deze klant wilde een zorgeloze en onderhoudsvriendelijke oplossing voor het gazon. De tuin ligt aan de voor/zijkant van het huis gelegen, het is dus zaak dat 'de vleug' van het kunstgras niet storend is. Dat komt goed uit want dit soort kunstgras, Facile 35, heeft na het instrooien van infillzand nauwelijks nog een vleug, waardoor dit gazon er vanuit alle hoeken prachtig uit ziet. De medewerkers van Oxalis hebben ervoor gezorgd dat er verschillende coupons naadloos aan elkaar verlijmd zijn.

 

 

Ruime keuze

Kunstgras is er in allerlei soorten en maten. U moet dan denken aan hoogteverschil (van 26-52 mm), soort vezel (voor een siergaon of een sportveld) en kleur. Alle soorten kunstgras hebben tussen de groene vezels ook bruine 'dorre' vezels voor een extra natuurlijke uitstraling. 

 

 

Showtuin

Heeft u interesse in kunstgras? Kom dan eens kijken in onze showtuin in Boxtel of vraag een gratis sample aan.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras