0411-672613 / 06-46862042   |    Showtuin: Mijlstraat 102 | 5281 RL Boxtel
Gratis staal aanvragen

U wilt graag kunstgras bestellen

U heeft uw keuze gemaakt uit ons diverse kunstgras assortiment, u weet de hoeveelheid vierkantemeters gras die u nodig heeft en de juiste kleur? Dan is het hoog tijd om over te gaan tot bestellen. Wij bieden u een persoonlijke manier van bestellen en een snelle manier.

Persoonlijk bestellen

Tijdens een bezichtiging aan onze showtuin in Den Bosch kunt u ook direct het kunstgras bestellen. Indien u nog tijd nodig heeft om de details uit te werken, kunt u in een later stadium een afspraak maken bij onze showtuin. Dan plaatst u alsnog de bestelling. Wij vragen u vooraf een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat een medewerker van team Easylawn, met koffie/thee, voor u klaar staat.

Nadat u gezamenlijk uw wensen en eisen heeft doorgenomen ontvangt u de opdrachtbevestiging en de totaalfactuur. In een later stadium, na het voldoen van de factuur nemen wij contact met u op over de levering van het kunstgras. Doorgaans leveren wij binnen drie werkdagen!

Snel bestellen

U kunt snel bestellen via het bestelformulier op deze website. Vul uw gegevens in en verzend het formulier. Ook hier geldt dat u de opdrachtbevestiging en de totaalfactuur ontvangt. Nadat u de factuur heeft voldaan nemen wij telefonisch contact met u op voor de levering van het gras. U kunt ervoor kiezen het gras af te halen bij onze tuin in Den Bosch of bij u op locatie af te laten leveren.

Wij zien uw bestelling graag tegemoet! Bij vragen... neem contact met ons op!

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras