Bezichtig het kunstgras in Den Bosch - Boxtel

De kans is groot dat u ons prachtige kunstgras zelf wilt zien en voelen, om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden. Daar hebben wij rekening meegehouden! In Den Bosch ligt namelijk onze kunstgras showtuin. Hier liggen een aantal kunstgras soorten in groot formaat.

 

 

Online kunstgras assortiment

Het is natuurlijk niet mogelijk ons totale assortiment te presenteren in de showtuin, daarvoor is de collectie té uitgebreid. Ook daar hebben wij aan gedacht, u kunt online op uw gemak ons kunstgras assortiment bekijken.

Showtuin bij Oxalis

Wij adviseren u vooraf het online kunstgras assortiment te bekijken, zo krijgt u een stevige eerste indruk van de soorten kunstgras en ondergronden. Wanneer u dan een afspraak maakt om onze tuin in Den Bosch te bezichtigen, heeft u voorkennis! Tijdens de afspraak is er altijd iemand van ons aanwezig om u bij te staan, als u dat wenst.

Kunstgras bestellen

Misschien heeft u eerder een bezoek aan de tuin in Den Bosch gebracht en wilt u een bestelling plaatsen. Ook daarvoor kunt u een afspraak maken in de tuin. U kunt het kunstgras ook online bestellen.

Openingstijden showtuin

Maandag t/m vrijdag van 10 - 18 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Contact

Het adres van de kunstgras showtuin in Den Bosch, staat rechtsonderin op deze website. Neem telefonisch contact met ons op of maak een afspraak via het contactformulier.

Free

Vragen? Bel ons
0411-672613 / 06-46862042

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Referenties

Kunstgras Den Bosch

Oxalis Plant & Tuin
Mijlstraat 102
5281 RL Boxtel

T. 0411-672613 / 06-46862042
E. info@kunstgrasdenbosch.nl

Route berekenen