0411-672613 / 06-46862042   |    Showtuin: Mijlstraat 102 | 5281 RL Boxtel
Gratis staal aanvragen

Bezichtig het kunstgras in Den Bosch - Boxtel

Oxalis Opvallend Groen is een begrip in Boxtel en omgeving. Dit hoveniersbedrijf heeft al vele mooie tuinen mogen maken in Den Bosch, Vugt, Sint-Oedenrode, Tilburg, Best en uiteraard Boxtel. Geen klus is ons te groot, onze klanten komen hebben vaak middelgrote tuinen maar ook kleine of heel grote projecten gaan wij niet uit de weg.

Kunstgras showtuin
Op deze website kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden van kunstgras. Laat u inspireren door de projecten die u hier vindt, om vervolgens een afspraak met ons te maken in onze showtuin. 

De kans is groot dat u ons prachtige kunstgras zelf wilt zien en voelen, om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden. Daar hebben wij rekening meegehouden! In Boxtel ligt namelijk onze kunstgras showtuin. Hier liggen een aantal kunstgras soorten in groot formaat.

 

 

Online kunstgras assortiment

Het is natuurlijk niet mogelijk ons totale assortiment te presenteren in de showtuin, daarvoor is de collectie té uitgebreid. Ook daar hebben wij aan gedacht, u kunt online op uw gemak ons kunstgras assortiment bekijken.

Showtuin bij Oxalis

Wij adviseren u vooraf het online kunstgras assortiment te bekijken, zo krijgt u een stevige eerste indruk van de soorten kunstgras en ondergronden. Wanneer u dan een afspraak maakt om onze tuin in Den Bosch te bezichtigen, heeft u voorkennis! Tijdens de afspraak is er altijd iemand van ons aanwezig om u bij te staan, als u dat wenst.

Kunstgras bestellen

Misschien heeft u eerder een bezoek aan de tuin in Den Bosch gebracht en wilt u een bestelling plaatsen. Ook daarvoor kunt u een afspraak maken in de tuin. U kunt het kunstgras ook online bestellen.

Openingstijden showtuin

Maandag t/m vrijdag van 10 - 18 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Contact

Het adres van de kunstgras showtuin in Den Bosch, staat rechtsonderin op deze website. Neem telefonisch contact met ons op of maak een afspraak via het contactformulier.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras