0411-672613 / 06-46862042   |    Showtuin: Mijlstraat 102 | 5281 RL Boxtel
Gratis staal aanvragen

Erkend kunstgras dealer

Wij zijn erkend dealer van Easylawn Kunstgras. Als erkend dealer hebben wij, met succes, bij Easylawn een trainingstraject gevolgd voor het aanleggen van kunstgras. Dat betekent dat wij, letterlijk, over alle kennis en vaardigheden beschikken om uw nieuwe kunstgras op prachtige wijze aan te leggen. 

Aanleggen van kunstgras

Het aanleggen van kunstgras vereist kennis en tijd. Voordat het nieuwe gras kan worden aangelegd zullen eerst oud gras, steen, matten, puin en afval moeten worden afgevoerd.  Dan worden de nieuwe ondergrond en fundering aangebracht en aangetrilt om vervolgens uw nieuwe kunstgras aan te leggen en de naden keurig af te werken.

Leginstructies kunstgras

U kunt er voor kiezen zelf het kunstgras aan te leggen, daarvoor is onderstaande video ontwikkeld. Hierin wordt het hele proces stap voor stap uitgelegd.

Ter aanvulling op de video is er de leg handleiding. Neem voordat u begint, de video en de handleiding goed door en houd deze ook bij de hand tijdens het kunstgras aanleggen. Ten slotte, als u nog vragen heeft hierover, neem dan gerust contact met ons op.

Het team van kunstgras Den Bosch

Als u kunstgras bij ons aankoopt, kunt u rekenen op kwaliteit en service. Wij werken al jaren in de hoveniersbranche en ons doel is, samen met u tot de juiste kunstgras oplossing te komen voor uw locatie. Dit kan zijn voor particulieren, openbare ruimten en de zakelijke markt.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras