0411-672613 / 06-46862042   |    Showtuin: Mijlstraat 102 | 5281 RL Boxtel
Gratis staal aanvragen
Speelse voortuin met kunstgras in Boxtel
  • Speelse voortuin met kunstgras in Boxtel
  • Speelse voortuin met kunstgras in Boxtel
  • Speelse voortuin met kunstgras in Boxtel

Speelse voortuin met kunstgras in Boxtel

In Boxtel hebben wij deze prachtige voortuin aangelegd. Deze tuin bewijst dat u met kunstgras alle kanten op kunt. Kunstgras is door een installatie specialist te snijden in de vorm die u wenst. Kleine vlakken, organische vormen, alles is mogelijk. De combinatie met de verschillende materialen als sierbestrating, cortenstaal en levende planten maken deze voortuin tot een prachtige entree van dit huis.

 

Onderhoudsvriendelijk

Kunstgras is onderhoudsvriendelijk. Oxalis is installateur van kunstgras van EasyLawn, u heeft de keuze uit wel 10 soorten voor in uw tuin (landscape) en 4 soorten die u intensiever of specifieker kunt gebruiken, voor bijvoorbeeld een pannakooi, een hockeyveld of puttingreen. 

 

 

Installatie

De installatie van kunstgras vergt vakmanschap. Allereerst dient u (of uw hovenier) het bestaande gazon uit te graven en te vervangen voor straatzand. Dit trilt u aan, vlakt u af om vervolgens te beginnen met de toplaag. Eerst drukverdelend doek of shockpads gevolgt door kunstgras naar keuze.

 

 

Ruim assortiment

Waar let u op bij het maken van uw keuze?
1. Hoe gaat u uw gazon gebruiken? Tussen een siergazon en een voetbalveld zit nogal een groot verschil. Een siergazon wordt gemaakt van een zachtere vezel die lekkerder aanvoelt maar wel gevoeliger is voor 'plat liggen'.
2. Wat vindt u mooi? Als u punt 1 heeft besproken blijft er een selectie over van soorten die voor u geschikt zijn. 
3. Wat is uw budget? Kunstgras is er in diverse prijsklasses. Houd er wel rekeing mee dat de prijs per vierkante meter uiteindelijk slechts een deel van de kosten is, vanwege het arbeidsloon van de installateur. 

 

Maar als uw kunstgras dan eenmaal geinstalleerd is heeft u er nauwelijks nog omkijken naar. Af en toe borstelen volstaat voor een lange levensduur van uw prachtige gazon!

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras