0411-672613 / 06-46862042   |    Showtuin: Mijlstraat 102 | 5281 RL Boxtel
Gratis staal aanvragen
Onderhoudsvriendelijke tuin in Boxtel
  • Onderhoudsvriendelijke tuin in Boxtel
  • Onderhoudsvriendelijke tuin in Boxtel
  • Onderhoudsvriendelijke tuin in Boxtel

Onderhoudsvriendelijke tuin in Boxtel

Oxalis Opvallend Groen is inmiddels de kunstgras specialist van de regio Boxtel, Den Bosch, Vugt, Tilburg en Best. Bij Oxalis kunt u terecht voor A-kwaliteit kunstgras, de medewerkers van Oxalis kunnen dit op een prachtige en nauwkeurige manier bij u in de tuin verwerken.

Ruime keuze in showtuin

Oxalis Opvallend Groen heeft een ruime showtuin, waar u naast de verschillende soorten kunstgras ook onder andere zwemvijvers kunt bezichtigen. Zwemvijvers/zwembaden zijn tegenwoordig een vaak geziene en perfecte combinatie met kunstgras. Kunstgras droogt veel sneller dan een natuurlijk gazon en uiteraard zijn kale plekken in het gazon verleden tijd! 

Natuurlijke uitstraling

De nieuwste generatie kunstgras kenmerkt zich door de natuurlijke uitstraling. In dit geval is er gekozen voor Facile 35 (de hoogte). Het is nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden. De vezels zijn verschillende kanten op gestikt, waardoor er ook geen noemenswaardige vleug in het gazon meer zichtbaar is.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken met Oxalis? Neem dan contact op voor een bezoek aan de showtuin of een bezoek bij u thuis, zodat de situatie meteen opgenomen kan worden. Uiteraard nemen we dan de kunstgras samples mee! 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras